Skamfuld søndag #3 - Kvinder skider ikke

Brokamøbens fødselsdagsønsker

Brokamøben har fødselsdag den 16. oktober, og vi skal selvfølgelig holde fest for den lille dame, eftersom det er lidt af en bedrift at vi har holdt både hende og os selv i live så længe! Det er seriøst svært at finde på gaver til sådan en lille purk, for man køber ofte det man har brug for når man har brug for det, men jeg har alligevel taget mig sammen og lavet en ønskeliste til hende, eftersom der er en del der efterspørger den. Bonusinfo: hvis man bruger nogle af nedenstående links, så tjener jeg en lille skilling i kommision. Derudover kan jeg anbefale at bruge links’ne fordi tingene er væsentligt billigere igennem nedenstående hjemmesider end de er i diverse butikker.

Mange af link’sne er til en hjemmeside der hedder pixizoo.dk, som sælger deres varer sygt billigt, man skal dog være medlem (som koster 39 kr. om måneden) for at få tingene så billigt. Den første måned er gratis, så man kan reelt set bare melde sig ud igen lige så snart man har lagt sin ordre, så skal man ikke betale for videre medlemskab. Det er fandeme smart, især hvis det kun er en enkelt gang man har tænkt sig at benytte hjemmesiden. Hvis man er sådan en der shopper amok til sine børn eller børnebørn, så kan det nok godt betale sig at være medlem.

IKEA Legekøkken (499 kr)

LEGO DUPLO

Skridsikkert badekar (59 kr)

Lille mariehøne wheely bug (379 kr)

Elefanthue med ører (325 kr)

Kugleramme i træ (78 kr)

Løbecykel (399,95 kr)

Mariehøne rygsæk (169 kr)

Misioo boldbassin (689 kr)

Cremefarvet sengetøj (229,95 kr)

Blommefarvet sengetøj (199 kr)

Junior pude (150 kr)

Juniordyne (450 kr)

Godnathistorier

Gavekort til H&M

Gavekort til Zara

Tøj i str. 80 og opefter

Penge til børneopsparing

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skamfuld søndag #3 - Kvinder skider ikke