SE MIIIIIIIIG!!

Upcoming fødselsdag og rabat på fine plakater

1. Giraf plakat  –  2. Skagen plakat  –  3. Bil plakat

Brokamøben har snart fødselsdag, og vi har lidt svært ved at finde ud af hvad hun ønsker sig. Vi bor i en toværelses, så det er ikke ligefrem fordi vi farer vild i alle vores store, tomme, hvide rum. Men vi ved at vi ikke bliver ved med at bo så småt, og hun skal inden alt for længe have hendes eget værelse, og derfor tænker vi at der skal noget fint på væggene. Det skal dog helst være noget som vi også synes er pænt og passende enten i vores stue eller soveværelse, og ikke kun i et børneværelse.

Jeg er ret vild med ovenstående plakater, som jeg har fundet inde på moodings.com. Der er 20% på derinde indtil den 5. september, så der er gode muligheder for at finde en masse fine ting, og ikke kun plakater. Jeg overvejer lidt at købe Skagenplakaten. Jeg synes den er super fin, og både mig og Rasmus kommer derfra, og det var også der vi mødte hinanden, så det ville være et fint lille symbol på Brokamøbens værelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIIIIIIIIG!!