Mit fjæs før og efter Brokamøbens ankomst

10 ting jeg hellere vil, end at være gravid igen

Jeg ELSKER at være Brokamøbens mor, og det er uden pis den bedste beslutning jeg nogensinde har taget i mit liv. Hun  er helt fantastisk og jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden hende. MEN, det er absolut ikke kun en dans på roser at være mor. Jeg er medlem af 2 terminsgrupper på facebook, og jeg har en skøn mødregruppe. Det er så småt begynde at poppe op med folk som igen er gravide, og som derfor skal have det man kalder pseudotvillinger. Det er jo helt fantastisk for dem, der har valgt at dét vil de gerne, og jeg er helt oprigtigt helt vildt glad på deres vegne. Jeg er personligt bare et sted i mit liv hvor jeg ikke kunne forestille mig en værre og mere stressende sitation end at opdage at jeg er gravid igen. Jeg havde faktisk et lille pregnancy-scare her for et par dage siden, da min (ellers altid punktlige) menstruation udeblev. Jeg nåede at panikke mindst 15 gange imellem tis-på-pind og kig-på-pind (små 3 minutters tid). THANK GOD, der var ikke noget at komme efter. Og jeg fik, självklart min menstruation på fuld smadder kort tid efter. Men det gjorde da at jeg altså kan konstatere at jeg kan nævne mindst 10 ting, som jeg hellere vil end at være gravid igen nu:

  1. At få hevet alle mine 4 visdomstænder ud, uden bedøvelse. Og jeg er helt sindssygt tandlægeskræk.
  2. At træde på 30 legoklodser lige efter hinanden.
  3. At sparke min lilletå ind i kanten på min kommode, med al den kraft min krop besidder.
  4. At vælte på cykel på en grusvej (nedad bakke, nøgen).
  5. Drikke 5 hele flasker blå Gajol shots alene (dem der kender mig ved at Gajol IKKE er noget jeg spøger med, min krop tror stadig at jeg er ved at dø når jeg så meget som lugter til skidtet).
  6. Have forstoppelse i 14 dage.
  7. Bøje mine tommelfingernegle bagover, indtil de falder af.
  8. Lave 10 maveplaskere fra 5metervippen.
  9. Rense afløb i dameomklædningen i Fitness World.
  10. Meditere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit fjæs før og efter Brokamøbens ankomst