Smil på læben, render under øjnene og lort i badekaret

Lort som folk siger, når man er blevet mor #2

Ét indlæg under ovenstående emne er slet ikke nok. For folk bliver ved med at tale lort. Det kan selvfølgelig også være at mit massive søvnunderskud spiller en lillebitte rolle i min bullshitoverbærenhed, men der ER altså noget om det der med at have joinet mødrenes klub som åbenbart gør en til offer for spydigheder, dømmende kommentarer og (nok så velmenende, men yderst uønskede) “gode” råd. Her er endnu en lille perlerække af “Ulla”-beskeder.

Du skal bare få hende til at spise mere i løbet af dagen, så skal hun nok sove igennem! Jamen tak for det fantastisk råd Ulla. Jeg havde da slet ikke overvejet at hun havde brug for mad! Det er jo en smal sag at få  hende til at spise mere, no problemo.. Med mindre jeg skal fodre barnet via tragt og spændetrøje, så er det IKKE en mulighed at få mere i ungen. Og jeg tænker umiddelbart ikke at det er den smarteste idé, hvis hun ikke skal have traumer senere i livet..

Hendes ører de stritter da en lille smule, hva? GUUUUUD ULLA! Er det rigtigt?! Fuck?! Hvad gør vi?! Det er sgu ikke fordi jeg bliver fornærmet over at folk nævner hendes ører, det er mere den der “jeg bliver nødt til lige at påpege det, men sige det på en lidt spørgende måde, så hun ikke bliver fornærmet og tror at jeg synes det er grimt”. Ja, min smukke lille brokamøbe har stritører, og det er simpelthen de sødeste ører i verden. Ja, man må gerne nævne dem, og ja jeg er godt klar over det, og nej jeg har ikke tænkt mig af få dem lagt ind til hovedet. Jeg tænker at jeg venter med at plante et dårligt selvværd i hende, det skal resten af verden nok klare når hun bliver teenager.

Smoothies fra Semper? Ja jeg laver altså altid min frugtmos selv, det er så NEMT, og jeg kan simpelthen ikke få mig til at fylde lille Bimmer med tilsætningsstoffer. Okay Ulla, godt for dig. Gider du lige at klappe kaje imens jeg forgifter min datter med tilsætningstoffer, sukker, alkohol, stoffer, kviksølv, koffein og e-numre? Hvis du gider at lave frugtgrød til Brokamøben så skal jeg da nok lade vær’ med at kaste penge efter købeversionen. Hvis du ikke har tænkt dig at være leverandør, så gider jeg ikke at høre på din fordomme i forklædning.

 

2 kommentarer

 • Gitte

  Spot on Anne 👍🏼 Jeg har selv siddet/ligget/stået der og der er ikke noget man ‘bare’ lige kan/skal gøre’ eller ‘man ikke allerede Har prøvet’ og at blive sammenlignet med alle vidunderbørnene som er så ‘nemme’. Et ord som jeg personligt altid har taget afstand fra. Et barn er ikke bare nemt eller besværligt eller Skal have et prædikat på sig. Hvert barn er unikt og vores børn er de lækreste i verden og det er altid verdens største vinder uanset bump og succes ture på vejen. Og sidst men ikke mindst, så er det ‘Din’ vej at finde ud af og lære. Man lærer af sin baby/sit barn fra ‘First moment og alle årene derfra og barnet lærer af og fra os. Du er i mine øjne så sej og fantastisk med din åbenhed og kærlighed til den mest charmerende lækre brokamøbe Cleo, som du vælger at dele. Jeg smiler altid af din humor midt i både positivt og svært, som jo er ligeså lærerigt som alt andet. Tak fordi du deler og bare er unikke dig ❤️
  …og det blev lige lidt længere end “Spot on” 🤷‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Røntved Jeppesen

   Åh for fanden Gitte, hvor er du skøn! Der fik jeg lige en tåre i mit øje. <3 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smil på læben, render under øjnene og lort i badekaret