Søvnløsheden stjæler mit liv

Mine fødselsdagsønsker 2018

Hip Hurra, det er snart min fødselsdag. Der er en måned til at jeg fylder 28 år, fucking. Kun 2 år til the dirty 30. Jeg er i god tid med min ønskeliste i år, og det ligner mig ellers ikke, men det er nok fordi jeg i det seneste års tiden har brugt alle mine håndører på den lille Brokamøbe, så jeg har ikke rigtigt forkælet mig selv i lang tid. Jeg kan egentlig overhovedet ikke huske hvornår jeg købte nyt tøj f.eks. Jeg tror at mit seneste køb til mig selv har været nye løbesko, hvilket var både dyrt og nødvendigt (hvis jeg altid ikke havde lyst til at leve resten af livet med en smertefuld knæskade that is). Så nu er det igen den tid på året, hvor de mennesker jeg elsker, begynder at forlange at jeg udleverer en liste med ønsker som ikke involverer verdensfred, enden på klimaets død, eller et ønske om at tabe 20 kg uden at røre en finger. Hvis man er en af de søde mennesker som pønser på at købe mig en gave, så kan man jo samtidigt tage at købe den via et af nedenstående links, for så tjener jeg også en lille håndøre på et salg via min blog (og bare rolig, jeg kan ikke se hvad der er købt, kun at der er nogen der har shoppet via et link på min blog).

 

1. Garmin Vivomove HR Sport, i Sort/Rosaguld

2. Mineralfoundation fra Nilens Jord i farven Ivory

3. Billetter til showet “TYPISK JONATAN SPANG”

4. Menstruationskop fra OrganiCup

5. Flydende Eyeliner fra Nilens Jord i sort

6. Hårolie fra Moroccanoil

7. HH Simonsen “The Shine Brush”

8. Dolce&Gabbana parfume, Pour Femme

9. Gavekort til undertøj

10. Penge til frisør og eyelash-extensions

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvnløsheden stjæler mit liv