De 10 Mor Bud - #1

Lort som folk siger, når man er blevet mor #3

Munddiarreen får aldrig en ende, tilsyneladende. Ulla bliver ved med at kæfte op, og jeg bliver mere og mere træt.

Det er sundt for hende at græde, hun falder i søvn igen.  Nej Ulla. Mit barn er kun 4 måneder og har ikke en lille ting der hedder objektpermanens, hvilket betyder at når hun ikke kan se mig, så er jeg væk for evigt. Hun forstår ikke at mor er ude bag den lukkede dør. Jeg kan ikke se mor = mor har forladt mig. Så nej, det er ikke sundt for mit barn at græde. Hun skal have tryghed, nærvær og kærlighed når hun græder og er ked af det.

Jeg lod mine børn græde sig i søvn, og de har altså aldrig taget skade. Okay Ulla. Hvad skal jeg bruge den information til? Jeg vil skide på om du lod dine børn cykle uden cykelhjelm, græde sig selv i søvn, spise store vinduer selv, lod dem slubre honning i et væk, sidde i hoppegynge en helt dag eller noget helt fucking andet. JEG kommer ikke til at gøre det, og hvis du vil tage det som en kritik af din forælderstil, så gør du bare det, det kan jeg simpelthen ikke tage mig af. Vi gør alle hvad vi selv tænker er bedst for vores børn, så vil du ikke godt lukke arret. You do you, and please let me do me. No pun intended.

Det er altså meget bedre for deres små numser at bruge stofbleer, engangsbleerne er SÅ dårlige for deres hud og for miljøet.  Jamen søde Ulla, du skal da være velkommen til at være vores personlige vaskekone og skiftekone. Fedt at du lige tager den opgave på dig! Nå ikke? Nej men så skal du blande dig FULDSTÆNDIGT ude af min babys numse. Pas din egen. Jeg har hverken tid, overskud eller interesse i at gøre “genbrugsbleer” rene. Lad mig nu bare smide penge efter libero hvis det er det jeg vil. Jeg lover at min datters numse ikke lider overlast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 Mor Bud - #1