Lort som folk siger, når man er blevet mor #3

1,5 time i akutmodtagelsen senere..

I dag har vi brugt 1,5 time på akutmodtagelsen på Hvidovre Hospital. Brokamøben fejler noget så voldsomt som øjenbetændelse.. Naive dumme mor her tænkte at et opkald til 1813 og en gang tiggeri om øjendråber var tilstrækkeligt, til at få den lille dame i behandling, således at hele husstanden og vuggestuen ikke bliver blændet at grøngult klumpet puds. Det var IKKE nok at beskrive øjensituationen for lægen i røret – vi SKULLE på hospitalet. Jøsses. Nå men fik en tid, så jeg tænkte at det nok ikke var så galt, og at det nok skulle gå rimeligt tjept. Naiv igen. Det gik på ingen måde tjept.

Brokamøben havde til gengæld en fucking fest i ventelokalet. Hun styrtede rundt og charmede folk, var ved at vælte folks kaffe og smitte andre småbørn med øjenbetændelse. Jeg styrtede rundt og prøvede på at stoppe hende i de ting, uden at  få hende til at græde (for jeg kunne seriøst ikke magte en kombineret vente OG tudesituation). 1,5 time EFTER vores tid, blev vi kaldt ind “læger skal jo også have frokost”. Det skal de da, det skal de da.. Men kan I så ikke lade vær’ med at give folk en tid midt i frokostpausen? Det kunne være meget rart. Og hvor lang tid skal de lige spise? Os andre kaster maden i hovedet på max 30 minutter.. Men okay!

Lægen kiggede på hende og sagde “ja, hun skal have nogen øjendråber”. No shit? Det var jo ligesom også det jeg bad om i telefonen.. Men super. Afsted til det nærmeste apotek, som var lukket. Så måtte Rasmus skynde sig afsted med en bus, for lige præcis at nå hen til et andet apotek inden det også lukkede.

Så nu sidder vi her. Med et rasende barn, som HADER os fordi hun skal have øjendråber og have vasket øjne. I morgen skal der vaskes tøj og sengetøj så vi ikke smitter os selv igen, og så skal vi ellers dryppe videre. Liv og glade dage. “Endelig weekend” min bare røv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lort som folk siger, når man er blevet mor #3