Nye genbrugsfund

Postfødselsdagskøb til Brokamøben

Sengetøj 120 kr.Grå LEGOkolds 149 kr.Darth Vader LEGOhovede 179 kr.
Misioo Boldbassin 716 kr.Ekstrabolde til boldbassin 99 kr.Juniordyne 442 kr.

Nu har verdens mest forkælede 1årig fået en overflod af lækre fødselsdagsgaver fra alle hendes gæster, og selvom at det er fuldstændigt vanvittigt hvad Brokamøben har hevet hjem, så kunne jeg ikke holde fingrene væk og dankortet i lommen. To be fair, så er der i hvert fald 2 af købene som hun reelt set manglede, nemlig dynen og sengetøj dertil. Resten er ren forbrugsfest, og mig der forventer verdens største smil over boldbassin. Darth Vader opbevaringshovedet er mest til mig, men vi lader som om at det er Brokamøben der er kæmpe nørd. Vi leger også at det er hende der ejer den 1 meter høje Darth Vader dukke der står til pynt i stuen. Det er en af de gode ting ved at få børn; man kan købe alt det lort man ville ønske man selv havde haft. Desuden HAR hun fået sygt meget duplo i fødselsdagsgave, så selvfølge skal det jo opbevaret i noget, det kan I godt se ikk (Sig nu bare jo, forhelvede Ulla!)?

Hun mangler også stadig at modtage sit IKEA-køkken og hendes lille kasseapparat. Jeg glæder mig simpelthen sådan til at se hendes fjæs når hun får alle de nye ting. Jeg satser stærkt på at det bliver materialistisk lykke på højt plan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye genbrugsfund