Mine seneste køb til mig selv

Kopperne kommer

Snotfesten kører derudad, og lige som man har allertravlest og prøver at lukke festen ned, så kommer der endnu en deltager med alle sine lortevenner til lortefesten; skoldkopper. For at sige det mildt, så var det ikke ligefrem det vi gik og håbede på. Jeg er godt og grundigt træt af nonstop sygdom. Brokamøben tager det sgu egentligt meget pænt. Hun må efterhånden også være ved at være vant til ubehag i hendes lille krop, lille stakkel. Det er selvfølgelig hende det er allermest synd for, men jeg sidder sgu også med en ordentligt  portion selvmedlidenhed, for hver gang hun får en ny gang sygdom, så betyder det også at både hendes søvn og appetit bliver helt ad helvedes til, hvilket også betyder at der ikke er et roligt øjeblik for mor (eller far).

Såæææhm. Vi er tvunget i husarrest indtil at der er kommet sår  på samtlige skoldkopper, og lige pt, kommer der bare flere og flere nye til, som mon ikke det tager et par ugers tid, med det.. Det har jeg SLET ikke tid til. Det er KUN i sådan nogle situationer hvor jeg godt kunne ønske mig at bo i Skagen, fordi så ville Mååårmååår kunne passe Brokamøben imens vi andre tog på arbejde and such. Egentligt ville jeg nok hellere ønske at min familie  boede i Hvidovre, faktisk. Men sådan er virkeligheden ikke, og nu er der en seriøst motherfuckerkabale der skal gå op, fordi jeg har deadlines på job, Rasmus har deadlines (og mødepligt) på studiet, og Cleo må selvfølgelig ikke komme i vuggeren, selvom hendes humør helt bestemt er til det.

Fuckedi fuck fuck fuck.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine seneste køb til mig selv